Complexe projecten bij zorgoverheden

Zoek je afwisseling en uitdaging in je werk? Dan is GrowWork de ideale werkgever voor jou! Wij bieden interessante en uitdagende functies bij verschillende zorgoverheden.

Opleiding en ontwikkeling

GrowWork hecht veel waarde aan professionaliteit en ontwikkeling van haar mensen. Met onze unieke ZorgAcademy zorgen wij er voor dat onze professionals snel op vlieghoogte zijn na de start van een opdracht. De opleidingen zijn gericht op inhoudelijk (relevante) kennis, maar hebben ook aandacht voor persoonlijke vaardigheden.

Professionals van GrowWork  

Onze professionals zijn HBO en WO opgeleid in onder andere MWD, SPH, HBO-V, fysiotherapie, ergotherapie, pedagogiek, (toegepaste) psychologie of geneeskunde. Ze zijn communicatief vaardig, verbindend, proactief, enthousiast en weten ze goed de wet- en regelgeving toe te passen en uit te leggen.

Er is bij veel professionals ervaring vanuit een andere hoek van het werkveld doordat GrowWork actief is in de gehele keten (Wlz, Wmo, Jeugd, ZVW). Daarnaast zien we steeds meer vraag naar (basis)artsen in de rol van medisch adviseur.

Lees meer over werken bij een zorgoverheid