Carrière in de wijkverpleging of verpleegzorg?

Wil jij een leuke, uitdagende baan bij een vooruitstrevende zorgorganisatie in jouw regio? Ben je starter, wil je de switch maken naar de langdurige zorg of jezelf verder ontwikkelen als (wijk)verpleegkundige? Met GrowWork als carrièrepartner kun je alle kanten op.

Professionals van GrowWork

Wij zoeken ondernemende, gedreven en flexibele professionals! Jouw uitdaging is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Jij bent daarbij echt de spin in het web. Je coacht je collega’s op kwaliteit van zorg en spreekt cliënten aan op zelfredzaamheid. Je runt als het ware een eigen ‘toko’, met focus op de beste uitkomsten van zorg. Kortom: een bijzonder boeiende baan die er echt toe doet.

Opleiding en ontwikkeling

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte regisseur van wijkzorg, met focus op kwaliteit van zorg of excelleer jij tot verpleegkundige in de wijk? Ook heeft GrowWork volop mogelijkheden voor verpleegkundigen niveau 4 en 5 in het verpleeghuis. Door middel van onze Talentprogramma’s bieden wij jou een uniek leer- en werktraject en ben je na een jaar in het bezit van de juiste competenties en helemaal up-to-date. Ook bieden wij een gevarieerd aanbod aan opleidingen en trainingen.

Ons vacatureaanbod

GrowWork heeft doorlopend prachtige vacatures voor startende én ervaren zorgprofessionals, zowel niveau 4 als 5, op basis van detachering of als zelfstandige. Na een intake met een recruiter in jouw regio, weet je welke zorginstelling en vacature bij jou past!

Bekijk onze vacatures