Goede zorg verlenen, kan alleen als de bedrijfsvoering binnen uw organisatie ook goed verloopt. Van HR tot aan financiën en van klantcontacten tot aan officemanagement. Het is van belang dat deze processen goed zijn ingericht. Zo worden moeilijkheden weggenomen en problemen opgelost.

Netwerk professionals in de bedrijfsvoering

Wij hebben een breed netwerk aan professionals die willen werken in de bedrijfsvoering. Dit zijn professionals die om persoonlijke redenen niet meer in de directe zorg kunnen staan. Of die een sterke affiniteit hebben met zorg, maar geen opleiding daarin hebben genoten. Én professionals die wij eerder hebben bemiddeld en onze diensten weer willen inzetten voor een volgende functie. Zowel in een vast als tijdelijk dienstverband. Zo ondersteunen wij uw organisatie bij moeilijk in te vullen vacatures en bieden wij ondersteuning op piekmomenten.

Kwaliteit en goede begeleiding

GrowWork versterkt uw organisatie in het aantrekken van het juiste talent. Wij bemiddelen profielen tot en met hbo en maximaal 5 jaar werkervaring in de bedrijfsvoering op onder andere HR, Finance, Inkoop, Officemanagement en Klantcontact. Daarnaast werken wij conform de richtlijnen van de ABU en zijn we ISO-gecertificeerd. Daarnaast werken wij op basis van no cure/no-pay. Wij garanderen dat onze kandidaten voldoen aan de gestelde opleidingseisen en diploma’s. Kwaliteit in combinatie met goede begeleiding is wat u bij GrowWork vindt! Wij werken landelijk, met een vaste adviseur als uw contactpersoon en eerste aanspreekpunt.

Laten we kennismaken!

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een collega van GrowWork, bekijk ons team>>. U kunt ook een contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste vacatures

Gerelateerde business units