Agenda

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van werken in de zorg? Denk je eraan om een overstap te maken naar een andere functie? Of ben je op zoek naar je eerste baan in de zorg? Dan is dit webinar perfect voor jou.

Tijdens het webinar ‘werken en opleiden in de zorg’ vertellen we je de belangrijkste informatie over de richtingen die je kunt kiezen en hoe je werkdag eruit kan gaan zien. Welke opleiding en/of werkervaring heb je bijvoorbeeld nodig? Wat zijn de werkzaamheden van een kwaliteitsverpleegkundige, of juist in de zakelijke kant van de zorg? Jij kiest zelf over welke richting(en) je meer wil weten. Ben je na het webinar nieuwsgierig naar meer informatie? We plannen graag een vervolggesprek met jou in.

De richtingen van het webinar:

Thuiszorg en/of ouderenzorg
Heb jij mbo- of hbo verpleegkunde afgerond? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden tot onder andere (kwaliteits)verpleegkundige en een traineeship in de zorg.

Zorgverzekeraars
Heb jij een sociale- of zorgachtergrond en oriënteer je je op de zakelijke kant van de zorg? Hier leer je meer over de mogelijkheden bij een zorgverzekeraar. Hierbij kun je denken aan de functies casemanager, beoordelaar wijkverpleging of medewerker zorgadvies.

Ziekenhuizen
Ben jij hbo verpleegkundige en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van werken in een ziekenhuis? Na dit webinar weet je welke richtingen er zijn en wat je ervoor nodig hebt om in deze functies te kunnen beginnen.

Bedrijfsvoering
Heb jij een mbo- of hbo opleiding afgerond en ben je op zoek naar een baan waar je de zorg kunt ondersteunen? Misschien past een functie als bijvoorbeeld administratief- of HR medewerker wel bij jou. We nemen je mee in wat voor kennis en ervaring je hiervoor nodig hebt.

Duur webinar
Per richting staat een kwartier gepland. Hoelang het webinar duurt is dus afhankelijk van hoeveel interesses je kiest. Het webinar begint om 19.00u en duurt maximaal tot 21.00u.

Aanmelden
Wil jij je aanmelden voor het webinar? Om je aan te melden klik je hier.