Agenda

De Nursing Experience: twee spetterende dagen speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 40 workshops, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets en smakelijke catering.

Hét event voor verpleegkundigen van het jaar mag je niet missen. Afgelopen editie was volledig uitverkocht, wees er daarom snel bij en laat je op 6 en/of 7 december onderdompelen in boeiende workshops en interessante lezingen over zaken die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Interactieve beursvloer

Bezoek de interactieve beursvloer met vele activiteiten, meer dan 80 stands, carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen!

Het skillslab 

Oefen je verpleegkundig- technische vaardigheden in het skillslab zoals reanimeren, infuusprikken, zwachtelen, venapunctie en meer!

Kies uit 40 workshops

Stel je eigen programma samen uit ruim 40 workshops met uiteenlopende onderwerpen.

Werk aan je carrière

De Nursing Experience biedt je de kans om actief aan je carrière en ontwikkeling te werken. Nursing vacatures, werkgevers en intermediairs zijn aanwezig op het carrière plein. Zij komen graag met je in contact en helpen je op weg met tips, professionele LinkedIn foto’s, een persoonlijkheidstest en meer. Kom je ook langs?