Agenda

Het Verpleeghuiscongres

In de verpleeghuizen wonen dus alleen nog de meest kwetsbare mensen, dit vraagt om meer deskundigheid. Tevens zie je een snellere in- en uitstroom van bewoners in verpleeghuizen.

Dit vraagt meer aandacht voor het organiseren van passende zorg, zorg in een kleinschalige setting én meer zorgmedewerkers. Hoe ga je om met deze ontwikkelingen? Hoe kun je passende zorg verlenen? Hoe kun je investeren in verpleegkundig leiderschap?

Workshops, interessante sprekers, actuele vraagstukken, een managementtraject, mis deze dag niet!

Tijdens het plenaire programma word je volledig op de hoogte gebracht van recente en toekomstige ontwikkelingen in de verpleeghuiszorg en discussieer je mee tijdens de panel discussie. In de middag kun je kiezen voor het optionele managementtraject en maak je de vertaalslag naar de praktijk. Of woon inspirerende en praktische workshops bij en leer o.a.:

  • Over de agogische kant van dagbesteding
  • Krijg je tips van een verpleeghuisarts omtrent gedragsproblematiek
  • Hoe verleen je passende zorg in de laatste levensfase?
  • Hoe je snel en adequaat kunt helpen bij eenzaamheidsproblemen

GrowWork is aanwezig op de beursvloer, raak in gesprek met onze adviseurs en recruiters. Tevens verzorgen wij een managementmeating met de vertaalslag naar de praktijk.

Inhoud meeting

Tijdens dit interactieve onderdeel van het managementtraject neemt Annemarie Koopman u mee in hoe verpleegkundigen succesvol kunnen bijdragen aan de duurzame borging van kwaliteit van zorg in het verpleeghuis.
Inschrijven >>

Karin Sas

Senior Adviseur

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat GrowWork voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

088 33 02 300 Stel een vraag per e-mail