De 8 garanties voor opdrachtgevers

 

1. Capaciteit

GrowWork helpt u een capaciteitsprobleem op te vangen. Onze professionals verstaan hun vak en zijn daardoor direct inzetbaar om uw organisatie te versterken. Door een gedegen selectie zorgen we dat u alleen maar passende kandidaten voorgesteld krijgt. 

 

2. Kwaliteitsverbetering 

Tegelijkertijd helpen we u om uw organisatie of afdeling een kwaliteitsboost te geven waardoor u duurzaam profiteert van de kennis en inzet van onze mensen.

 

3. Vaste adviseur

U krijgt een vaste adviseur. Hij of zij gaat, waar nodig, op zoek naar ‘de vraag achter de vraag’.

Zo vullen we niet alleen een vacature in maar kunnen we echt een duurzame oplossing tot stand brengen. Uw adviseur is in alles uw directe aanspreekpunt.

 

4. Periodieke evaluatie

Samen met uw vaste adviseur wordt er regelmatig geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd om problemen voor te zijn en voor te blijven.

 

5. Up-to-date kennis

Kandidaten worden ontwikkeld door GrowWork, middels de ZorgAcademie. Ze worden in hun rol gezet en zijn zo bij de aanvang van een opdracht snel op vlieghoogte.

 

6. Continue verbetering

Met onze ZorgAcademie blijven we continue investeren in onze medewerkers. Met opleidingen, ontwikkeling en persoonlijke begeleiding. Onze professionals zijn dan ook nooit uitgeleerd.

 

7. Incompany opleidingen

Professionals kunnen zich optimaal ontwikkelen door een combinatie van leren en werken. Wij ontwikkelen opleidingsprogramma’s die integraal onderdeel kunnen uitmaken van verandertrajecten in uw organisatie. Praktijkgericht en interactief.

 

8. Talentvolle Young Professionals

Bij GrowWork bieden we u naast bewezen ervaring ook opkomend talent. Onze Young Professionals zijn startende werknemers met een zorg gerelateerde studie. Samen met ervaren collega’s kunnen ze de zorg in beweging brengen en zo echt verandering bij u realiseren.